2015 Chat Zone

2015 Chat Zone

This is an area that you can have a chat. Please remember to use correct spelling and grammar, discuss sensible content and use sensible, positive and respectful language.

You can also use this page to ask questions about homework or to discuss class topics.

Please also use your own name- No nicknames.

This page will be removed if you do not use it appropriately.

152 thoughts on “2015 Chat Zone

  1. Hei mr simijoki tämä viesti on peräisin Suomen.
    Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta! kiitos mahtava vuosi ja suuri matematiikan oppitunteja että oli saanut minut luokka olen todella toivonut se Suomessa on tällä hetkellä lunta pienimmätkin määrä on erittäin ärsyttävää, koska ennen kuin tulimme tänne oli suuri määrä lunta ja tänään 29 joulukuu 2015 se on -5 astetta sen kylmänä tihkusadetta lunta ja kaikki päivän on satanut se hasen’t ollut tarpeeksi kylmä, ja kun se on tarpeeksi kylmä ei ollut sadetta nähtäväksi! Tänään whent serkkuni Essi luona hän on koira nimeltä Lilly ja hamsteri nimeltään Victor selkä jalat eivät toimi ja hän on superduper vanha! Lauantaina 26 joulukuu 2015 menimme Turun kaupunki Suomessa että 2 minun serkut asuu huoneistossa thier äiti ja askel isä oli jännittävää nähdä ne jälleen causeI en ole nähnyt niitä vuodessa. Minä ja Katie ratsasti bussi kotiin, joka kestää tunnin ja kaksikymmentä minuuttia päästä Eura olivat mummoni elämää ja sitten kymmenen minuutin ajomatkan kotiin kotiinsa Toivottavasti sinulla on hyvä loma ja onnellista uutta vuotta.
    (google translate this )

  2. Mr Sim is It ok if I have a extra slide on my energy presentation actually saying what my energy source is and is explaining my energy source?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *